Трансформація моделей інноваційного розвитку підприємств - Влодарчик, Тетяна Вікторівна (My University, 2014)
Інновації як безмежний ресурс, виступають головним елементом розвитку економічного потенціалу, тому цілком очевидною є необхідність прийняття радикальних і дієвих заходів у контексті управління інноваційними процесами як на макро- так і на мікрорівні.
Keywords: розвиток підприємства; інноваційна діяльність підприємства; управління інноваційним процесом; кафедра туристичного та готельного бізнесу