Конкурентна боротьба на ринку продукції кондитерської промисловості України - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2001)
Стаття присвячена оцінці конкурентної боротьби на ринку кондитерської промисловості України. Досліджено основні конкурентні переваги вітчизняних та зарубіжних кондитерських підприємств. Охарактеризовано методи конкурентної боротьби, що застосовують контрагенти ринку кондитерських виробів. Article evaluates competition in the confectionery industry in Ukraine. The basic competitive advantages of domestic and foreign confectionery companies. Described methods of competition applicable counterparties confectionery market.
Keywords: конкуренція; competition; конкурентная борьба; competition; конкурентні переваги; competitive advantages