Закревська, Людмила Миколаївна2014-02-242014-02-242001Герасименко (Закревська), Л. М. Конкурентна боротьба на ринку продукції кондитерської промисловості України / Л. М. Закревська // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. — 2001. — № 10. — С. 131.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12721Стаття присвячена оцінці конкурентної боротьби на ринку кондитерської промисловості України. Досліджено основні конкурентні переваги вітчизняних та зарубіжних кондитерських підприємств. Охарактеризовано методи конкурентної боротьби, що застосовують контрагенти ринку кондитерських виробів. Article evaluates competition in the confectionery industry in Ukraine. The basic competitive advantages of domestic and foreign confectionery companies. Described methods of competition applicable counterparties confectionery market.uk-UKконкуренціяcompetitionконкурентная борьбаcompetitionконкурентні перевагиcompetitive advantagesКонкурентна боротьба на ринку продукції кондитерської промисловості УкраїниArticle