Пересічна, Світлана МихайлівнаКоренюк, Марія Ігорівна2015-04-032015-04-032015Пересічна, С. М. Етнологія критської гастрономії: традиції і сучасність / С. М. Пересічна, М. І. Коренюк // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 200-201.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20076Крит - грецька земля, що зростила великого бога-громовержця Зевса. Загадковий острів, на якому реальність мирно співіснує з древніми міфами. Звідси бере свій початок наша цивілізація, і, зрозуміло, кухня. Могутні боги продумали все, і навіть те, чим будуть харчуватися мешканці землі: античні технології страв, запорука довголіття, досі є основою щоденного раціону місцевих жителів.otherетнологіякухнятрадиціїэтнологиятрадицииethnologytraditionscuisineкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуЕтнологія критської гастрономії: традиції і сучасністьThesis