Маковій, Інна МиколаївнаБасс, Оксана Олександрівна2022-05-272022-05-272022Маковій, І. Перспективи використання замінників традиційних рецептурних компонентів у морозиві / І. М. Маковій, О. О. Басс // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 251https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37551Морозиво – один із найпопулярніших десертів у світі. Його безперечна унікальність полягає у повній відмінності від інших видів солодощів за всіма органолептичними, фізичними характеристиками, способом виробництва та споживання. Попит на цей продукт є достатньо високим, тому розширення асортименту морозива є актуальним завданням галузі.otherморозивохарчові інгридієнтиальтернативна сировинакафедра технології молока і молочних продуктівПерспективи використання замінників традиційних рецептурних компонентів у морозивіThesis