Система підтримки прийняття рішення логіста підприємства-вантажоперевізника - Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Устимук, Іван Васильович (My University, 2022)
У роботі створена система підтримки прийняття рішення логіста, головною задачею якої є збільшення продуктивності та зменшення часових витрат на обробку замовлень логістами підприємства
Keywords: прийняття рішення; евристичний алгоритм; алгоритм бджолиної колонії; decision making; heuristic algorithm; bee colony algorithm; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки