Adapting hospitality communication through innovation in wartime Ukraine - Kolisnyk, Mariia; Sherstiuk, Nadiia (My University, 2025)
The study analyzes the adaptation of communication with customers in the hotel and restaurant business during the war in Ukraine. Despite some limitations, including those caused by the war, implementing technological innovations in the hospitality sector can significantly support businesses' development and survival in difficult times. У дослідженні аналізується адаптації комунікації з клієнтами у готельно-ресторанному бізнесі в період війни в Україні. Незважаючи на деякі обмеження, в тому числі, спричинені війною, впровадження технологічних інновацій у сфері гостинності можна вважати одним з визначних факторів підтримки розвитку та виживання бізнесу в складні часи.
Keywords: hospitality communication; комунікація; готельно-ресторанна справа; technological innovations; технологічні інновації; QR-code; QR-код; mobile application; мобільний додаток; кафедра іноземних мов професійного спрямування