Удосконалення технології отримання харчових барвників природного походження - Войтовська, Вікторія Іванівна; Євчук, Яна Валеріївна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2023)
В роботі показано що дрібнодисперсні порошкоподібні барвники натурального походження із буряку столового сорту Детройт Дарк Ред 2, отримані за удосконаленою технологією, можна широко використовувати у харчовій промисловості, зокрема як такі, що мають імуномодулюючу дію.
Keywords: буряк столовий; натуральні барвники; струми надвисокої частоти; кафедра технології консервування