Войтовська, Вікторія ІванівнаЄвчук, Яна ВалеріївнаШутюк, Віталій Володимирович2023-04-102023-04-102023Войтовська, В. І. Удосконалення технології отримання харчових барвників природного походження / В. І. Войтовська, Я.В. Євчук, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 255.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39956В роботі показано що дрібнодисперсні порошкоподібні барвники натурального походження із буряку столового сорту Детройт Дарк Ред 2, отримані за удосконаленою технологією, можна широко використовувати у харчовій промисловості, зокрема як такі, що мають імуномодулюючу дію.буряк столовийнатуральні барвникиструми надвисокої частотикафедра технології консервуванняУдосконалення технології отримання харчових барвників природного походженняThesis