Практичні аспекти застосування природної сировини для подовження терміну придатності кондитерських виробів - Сивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна (My University, 2016)
Проаналізовано вплив пюре горобини та журавлини на показники зберігання кондитерських виробів. Встановлено сповільнення мікрофлори у білково-збивних кремах. Доцільно застосувати пюре з журавлини та горобини при виробництві кондитерських виробів, зокрема, оздоблювальних напівфабрикатів подовженого терміну придатності з підвищеною харчовою цінністю. The influence of mountain ash and mashed cranberries to store confectionery indicators. Established slowdown microflora in the protein-whipped creams. It is advisable to apply mashed cranberries and mountain ash in the manufacture of confectionery, in particular semi-finished finishing a long shelf life with improved nutritional value.
Keywords: кондитерські вироби; горобина; журавлина; термін придатності; confectionery; rowan; cranberry; shelf life; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів