Сивній, Іванна ІванівнаОлексієнко, Наталія ВалентинівнаОболкіна, Віра Іллівна2018-09-282018-09-282016Сивній, І. І. Практичні аспекти застосування природної сировини для подовження терміну придатності кондитерських виробів / І. І. Сивній, В. І. Оболкіна, Н. В. Олексієнко // Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф. – Тернопіль : Крок, 2016. – С. 108–110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28220Проаналізовано вплив пюре горобини та журавлини на показники зберігання кондитерських виробів. Встановлено сповільнення мікрофлори у білково-збивних кремах. Доцільно застосувати пюре з журавлини та горобини при виробництві кондитерських виробів, зокрема, оздоблювальних напівфабрикатів подовженого терміну придатності з підвищеною харчовою цінністю. The influence of mountain ash and mashed cranberries to store confectionery indicators. Established slowdown microflora in the protein-whipped creams. It is advisable to apply mashed cranberries and mountain ash in the manufacture of confectionery, in particular semi-finished finishing a long shelf life with improved nutritional value.uk-UKкондитерські виробигоробинажуравлинатермін придатностіconfectioneryrowancranberryshelf lifeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПрактичні аспекти застосування природної сировини для подовження терміну придатності кондитерських виробівThesis