Кон’юнктура українського ринку пива - Опря, Наталія Валеріївна (My University, 2015)
Ринок пива є одним з найбільш динамічних ринкових сегментів і посідає важливе місце в переробній промисловості України. Рынок пива является одним из наиболее динамичных рыночных сегментов и занимает важное место в перерабатывающей промышленности Украины. Beer market is one of the most dynamic market segments and has an important place in manufacturing Ukraine.
Keywords: пиво; алкогольні напої; пивоварна галузь; beer; alcohol; brewing industry