Комплекси меркурію (II) з дібазолом та використання їх у фармакології та аналітичній практиці - Максименко, Олена Василівна; Багрій, Мирослава (My University, 2014)
Метал-індикаторним методом досліджено комплексоутворення Hg (II) з дібазолом. Встановлені кількісні характеристики складу та стійкості дослідженої системи. Metal-indicator method investigated complexing Hg (II) with dibazolom. Established quantitative characteristics of the composition and stability of the investigated system.
Keywords: дібазол; фармакологія; комплекси меркурію; dibazol; Pharmacology; mercury complexes