Параметризація моделей стійкості малих урболандшафтних басейнових геосистем - Самойленко, Віктор Миколайович; Верес, Катерина Олександрівна (КНУ ім. Шевченка, 2007)
Здійснено параметризація всіх основних моделей стійкості малих урболандшафтних басейнових геосистем з вибірковим їх тестуванням на прикладі Києва. Parametrization of all principal stability models was realized for small urban-landscape basin geo-systems with selective testing of such models on Kyiv example.
Keywords: моделювання; геосистема; ландшафт; landscape; modeling; geosystem; кафедра туристичного та готельного бізнесу