Сопієва, Тетяна АзатівнаФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2016-09-292016-09-292013Сопієва, Т. А. Використання хурми і шоколаду в технології напоїв на молочній основі в закладах ресторанного господарства / Т. А. Сопієва, Т. І. Миколів // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 98-100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24276За якісними показниками кисломолочний напій з додаванням хурми та шоколаду відповідає вимогам, які передбачені для кисломолочних напоїв, його можна рекомендувати для використання в технології продукції ресторанного господарства. Its quality milk drink with added chocolate persimmon and meet the requirements provided for dairy drinks, it can be recommended for use in production technologies restaurants.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівнапої на молочній основіхурмашоколадmilk-based drinkspersimmonchocolateВикористання хурми і шоколаду в технології напоїв на молочній основі в закладах ресторанного господарстваOther