Максименко, Марія ОлександрівнаУсатюк, Світлана Іванівна2016-09-292016-09-292016Максименко, М. О. Нові інструментальні методи оцінювання органолептичних показників молока / М. О. Максименко, С. І. Усатюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24250Молоко є їжею, яку приготувала для людини сама природа. У цьому продукті є всі необхідні речовини, що забезпечують нормальну життєдіяльність людини від самого народження і до глибокої старості. Корисні властивості молока та молочних продуктів не можна недооцінювати. Жодна їжа не може зрівнятися з молоком за хімічним і біохімічним складом. Milk is a food which is prepared for human nature itself. This product has all the necessary substances to ensure the normal functioning of a person from birth to old age. Useful properties of milk and dairy products can not be underestimated. No food can not be compared with milk on the chemical and biochemical composition.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівінструментальні методи оцінюванняорганолептичні показникимолокоinstrumental methods of evaluationorganoleptic parametersmilkНові інструментальні методи оцінювання органолептичних показників молокаOther