Грабовська, Олена ВячеславівнаДеменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаШтангеєва, Надія ІванівнаУкраїнець, Анатолій Іванович2014-06-112014-06-112002Дослідження процесу ферментативного розрідження крохмалю / О. В. Грабовська, О. М. Майданець, Н. І. Штангеєва, А. І. Українець // Наукові праці НУХТ. – 2002. – № 13. – С. 78-80https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14949Наведено результати дослідження оптимальних параметрів проведення ферментативного розрідження кукурудзяного крохмалю для забезпечення найкращої підготовки його для подальшого оцукрювання глюкоамілазою у виробництві цукристих сиропів. The results of the study of optimum parameters of conducting enzymatic liquefaction of corn starch for the best prepare it for subsequent saccharification glucoamylase production in sugar syrup.otherоптимальні параметрицукрові сиропикрохмальферментативне розрідженняoptimal parameterssugar syrupsstarchenzymatic liquefactionкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження процесу ферментативного розрідження крохмалюArticle