Програмно-цільове планування в системах управління складними технологічними процесами - Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2001)
Розробленні теоретичні основи планування роботи складних об’єктів керування з використанням сценаріїв управління. Development of the theoretical foundations of planning control complex objects using scripting control.
Keywords: автоматизація; технологічний процес; сценарій управління; automation; scenario management; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка