Вплив систем мотивації праці на продуктивність праці: зарубіжний досвід - Антонов, Олександр; Олійниченко, Олена Миколаївна (My University, 2014)
На етапі розвитку української економіки для більшості підприємств і організацій величезну роль відіграє формування нових механізмів управління трудовою діяльністю продуктивних сил, збереження параметрів виробничих процесів у швидко змінних умовах зовнішнього і внутрішнього середовищ. At the stage of development of the Ukrainian economy for most companies and organizations played an important role forming new governance arrangements in employment of productive forces and save the settings productions in the rapidly changing conditions of the external and internal environments.
Keywords: мотивація праці; продуктивність праці; зарубіжний досвід; labor motivation; productivity; international experience