Білий, Юрій Русланович2024-07-082024-07-082024Білий, Ю. Р. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 10 млн дал пива на рік з впровадженням сучасних технологій приготування пивного сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Білий Юрій Русланович ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2024. – 67 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43898ukпивне суслосолод різних типівзатирання одновідварним способомхміль гранульованийфільтр-прес автоматизованийфільтруваннястріпінгкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект варильного відділення пивзаводу потужністю 10 млн дал пива на рік з впровадженням сучасних технологій приготування пивного суслаOther