Медведюк, Дмитро Олександрович2021-06-022021-06-022020Медведюк, Д. О. Проект виробництва м’ясного хліба з поліпшеною біологічною цінністю, призначеного для геродієтичного харчування : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дмитро Олександрович Медведюк ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2020. – 99 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34249otherоздоровче харчуваннязбалансовані харчові продуктим’ясні хлібипорошок глодуфункціональний інгредієнтфункціональний харчовий продукткафедра технології оздоровчих продуктівПроект виробництва м’ясного хліба з поліпшеною біологічною цінністю, призначеного для геродієтичного харчуванняOther