Пешук, Людмила ВасилівнаГаленко, Олег Олександрович2013-11-212013-11-212013Патент № 102495 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва вареної ковбаси,для профілактики кальцій дефіцитних станів / Пешук Л. В., Галенко О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій.- № а 201211757 ; заявл. 11.10.12 ; опубл. 10.07.2013, Бюл. № 13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11544Спосіб виробництва вареної ковбаси,для профілактики кальційдефіцитних станів включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі, друге подрібнення, приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage, for the prophylaxis of the kal'ciydeficitnikh states includes preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, second growing, preparation of stuffing shallow, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.otherм’ясна сировиназасолюванняmeat raw materialzasolyuvannyaкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на винахід № 102495)Other