Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на винахід № 102495) - Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович (My University, 2013)
Спосіб виробництва вареної ковбаси,для профілактики кальційдефіцитних станів включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі, друге подрібнення, приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage, for the prophylaxis of the kal'ciydeficitnikh states includes preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, second growing, preparation of stuffing shallow, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.
Keywords: м’ясна сировина; засолювання; meat raw material; zasolyuvannya; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів