Скорик, Назар Сергійович2022-10-122022-10-122022Скорик, Н. С. Розроблення рецептури формових картопляних чіпсів підвищеної біологічної цінності з впровадженням її на заводі харчових концентратів в м. Бориспіль Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Назар Сергійович Скорик ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2022. – 154 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38054otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівчіпси картоплянічіпси Білоруськіборошно амарантуборошно нутуборошно червоної сочевиціРозроблення рецептури формових картопляних чіпсів підвищеної біологічної цінності з впровадженням її на заводі харчових концентратів в м. Бориспіль Київської областіOther