Особливості процесів приватизації державних компаній та ліквідації монополій у Франції: досвід для України - Звіргзде, Катерина Ігорівна (My University, 2011)
Проаналізовано причини та чинники приватизації та ліквідації монополій у Франції. Досліджені особливості етапів проведення приватизації за різних урядів, визначені чинники та фактори ефективної демонополізації компаній, на прикладах конкретних підприємств та галузей визначені особливості ефективного проведення реструктуризації.
Keywords: приватизація; перехресна участь; монополія; реструктуризація; privatization; cross-participation; restructuring; monopoly