Інуліновмісний сухий кавовий напій (Патент на винахід № 111015) - Івчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2016)
Винахід належить до інуліновмісного сухого кавового напою, що містить висушені кореневища цикорію і кореневища кульбаби. Додатково використовують висушені та обсмажені коренеплоди топінамбура та кореневища лопуха.
Keywords: інуліновмісна сировина; кавовий напій; інуліновмісний напій; inuline-containing raw materials; coffee drink; inulin-containing drink; кафедра технології оздоровчих продуктів