Дослідження процесів подрібнення м’яса в кутері безперервної - Довгаль, Олександр Михайлович (My University, 2013)
В даному обладнанні запропоновано встановити кілька ножевих головок, що розташовані в ряд, завдяки цьому достатньо одного проходу сировини через серію серповидних ножів, для забезпечення тонкого подрібнення фаршу.
Keywords: подрібнення; м'ясо; безперервна металева стрічка; мясо; измельчение; непрерывная металлическая лента; shredding; meat; continuous metal strip; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв