Довгаль, Олександр Михайлович2014-04-142014-04-142013Довгаль, О. М. Дослідження процесів подрібнення м’яса в кутері безперервної / О. М. Довгаль // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 - 16 квітня 2013 р. — К. : НУХТ, 2013 р. — Ч. 2. — С. 41 - 43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13933В даному обладнанні запропоновано встановити кілька ножевих головок, що розташовані в ряд, завдяки цьому достатньо одного проходу сировини через серію серповидних ножів, для забезпечення тонкого подрібнення фаршу.otherподрібненням'ясобезперервна металева стрічкамясоизмельчениенепрерывная металлическая лентаshreddingmeatcontinuous metal stripкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження процесів подрібнення м’яса в кутері безперервноїThesis