Рашевська, Тамара ОлексіївнаГулий, Іван СтепановичПрядко, Микола ОлексійовичНіщенко, Михайло М.Ліхторович, Станіслав Павлович2013-02-272013-02-271998Структурна релаксація і кристалізація аморфозованого молочного жиру за даними електронно-позитронної анігіляції / Т. О. Рашевська, І. С. Гулий, М. О. Прядко, М. М. Ніщенко, С. П. Ліхторович // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - С. 115-117.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6617Проводили експериментальні дослідження молочного жиру методом електронно-позитронной анігіляції. Встановлено, що при переході молочного жиру з рідкого у твердий аморфний стан розмір і концентрація дефектів зростають, а при переході в кристалічний стан, навпаки, зменшуються. Conducted experimental studies of milk fat by electron-positron annihilation. We found that the transition from liquid milk fat in solid amorphous state the size and concentration of defects increases, and the transition to a crystalline state, by contrast, are reduced.uk-UKмолочний жираморфні речовинианігіляціякристалізаціяmilk fatamorphous substanceannihilationcrystallizationкафедра теплоенергетики та холодильної технікикафедра технології молока і молочних продуктівСтруктурна релаксація і кристалізація аморфозованого молочного жиру за даними електронно-позитронної анігіляціїArticle