Фесун, Тетяна Павлівна2022-10-182022-10-182022Рослинна сировина в харчовій промисловості : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. Т. П. Фесун] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2022. – 235 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38337Бібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з питань рослинництва, розвитку галузі рослинництва в Україні та його практичного використання в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло здобувачів, науковців та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index contains information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference publications, articles from periodical and scientific publications, abstracts of dissertations) on issues crop production, development of the field of crop production in Ukraine and its practical use in the food industry. The index is designed for a wide range of applicants, scientists and everyone who interested in this topic.otherекономіка рослинництвазернові культуризернобобові культурикорнеплодибульбоплодиолійні культуриефіроолійні культурибаштанні культуриовочеві культуризахист зернових культурсадівництвовиноградарстволікарська рослинна сировинаселекціяeconomics of crop productionleguminous cropsroot cropstuber cropsoil cropsessential oil cropsmelon cropsvegetable cropsprotection of grain cropshorticultureviticulturemedicinal plant raw materialsselectionРослинна сировина в харчовій промисловостіOther