Рослинна сировина в харчовій промисловості - Фесун, Тетяна Павлівна (My University, 2022)
Бібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з питань рослинництва, розвитку галузі рослинництва в Україні та його практичного використання в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло здобувачів, науковців та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index contains information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference publications, articles from periodical and scientific publications, abstracts of dissertations) on issues crop production, development of the field of crop production in Ukraine and its practical use in the food industry. The index is designed for a wide range of applicants, scientists and everyone who interested in this topic.
Keywords: економіка рослинництва; зернові культури; зернобобові культури; корнеплоди; бульбоплоди; олійні культури; ефіроолійні культури; баштанні культури; овочеві культури; захист зернових культур; садівництво; viticulture and wine production complex; лікарська рослинна сировина; селекція; economics of crop production; leguminous crops; root crops; tuber crops; oil crops; essential oil crops; melon crops; vegetable crops; protection of grain crops; horticulture; виноградарсько-виноробний комплекс; medicinal plant raw materials; selection