Основи психології - Нікітіна, Ірина Всеволодівна; Чугаєва, Наталія Юріївна (My University, 2007)
Курс лекцій з психології для студентів усіх спеціальностей денної та заочної форм навчання

Lectures on psychology for students of all majors full-time and part-time students
Keywords: методи психології; психологія; курс лекцій; психіка людини; предмет психології; methods of psychology; psychology lectures; human psyche; subject of psychology; кафедра гуманітарних дисциплін