Кіберсоціалізація особистості в сучасному інтернет-просторі - Виноградній, Павло Романович; Саракун, Лариса Петрівна (My University, 2018)
Досліджуються основні форми взаємовідносин між користувачами віртуального середовища. Здійснюється перегляд існуючої системи цінностей, життєвих орієнтирів, що сприяє кіберсоціалізації особистості. The main forms of the relationship between users of the virtual environment are studied. The current system of values, life benchmarks, which promotes cyber socialization of the individual, is underway.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; кіберсоціалізація; інтернет-простір; інформаційні технології; кібербулінг; cybersocialization; Internet space; information technology; cybersecurity