Перспективи використання крафтового пива в ресторанній індустрії України - Худолій, Іван В.; Романова, Зоряна Миколаївна (My University, 2024)
Крафтове пиво в Україні переживає справжній бум останні роки. Ріст локальних пивоварень, різноманіття стилів, популярність серед молоді, події та фестивалі все це сприяє розвитку індустрії в країні. Україна має потужний потенціал у крафтовій пивоварній індустрії, яка продовжує розвиватися та радувати поціновувачів новими смаками та якістю продукції. Створення різноманітної лінійки пива в ресторані є важливим елементом ресторанних технологій, допомагаючи залучати нових клієнтів, задовольняти їх смакові уподобання та підвищувати загальний рівень задоволення від візиту.

Craft beer in Ukraine has been experiencing a real boom in recent years. Growth local breweries, variety of styles, popularity among young people, events and festivals all contribute to the development of the industry in the country. Ukraine has a powerful potential in the craft brewing industry, which continues to grow and to delight connoisseurs with new tastes and product quality. Creating a diverse line of beer in a restaurant is an important element restaurant technologies, helping to attract new customers, satisfy their taste preferences and increase the overall level of enjoyment of Visit.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; крафт; ресторанні технології; лінійка пива; солод; craft; restaurant technologies; beer line; malt