Арсенюк, Ірина СергіївнаТарасенко, Андрій ВікторовичКоцюба, Валентина ФедорівнаОлексейчук, Олексій ВікторовичДомарецький, Віталій АфанасійовичХіврич, Борис Іванович2016-05-302016-05-302004Дослідження процесу дихання зерна сої під час солодування / І. С. Арсенюк, А. В. Тарасенко, В. Ф. Коцюба та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-та наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – Київ : НУХТ, 2004. – Ч. ІІ. – С. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23466При солодуванні зерна відповідно до інтенсивності дихання подається необхідна кількість холодного повітря, що дає змогу підтримувати кисневий і температурний баланс. Соя — нетрадиційна сировина для виробництва солоду. За хімічним складом вона істотно відрізняється від злакових і бобових культур за співвідношенням білків, жирів і вуглеводів. In soloduvanni grain according to the intensity of breathing submitted the required number of cold air, allowing oxygen and maintain temperature balance. Soya - alternative raw materials for the production of malt. The chemical composition is significantly different from cereal and legume crops in the ratio of proteins, fats and carbohydrates.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствадріжджіферментні препаратисоясолодзерноsoymaltcornyeastenzymesДослідження процесу дихання зерна сої під час солодуванняThesis