Використання твердопаливних котлів в комунальній енергетиці - Понікарчук, Ігор Анатолійович; Серьогін, Олександр Олександрович (My University, 2016)
Проведений порівняльний аналіз установок розроблених фірмою «Волинь - Кальвіс» для спалювання твердого біопалива за питомими показниками їх роботи. The comparative analysis of systems developed by "Volyn Kalvis" for burning solid biofuels for specific performance of their work.
Keywords: кафедра електропостачання і енергоменеджменту; комунальна енергетика; господарська промисловість; твердопаливні котли; municipal energy; economic industry; solid fuel boilers