Яблуко як символ української фольклорної та книжної поезії - Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2010)
У статті проаналізовано еволюцію художнього образу "яблуко" від фольклорної до книжної поезії. The article analyzes the evolution of the image "apple" from folk to poetry portrait.
Keywords: поезія; образність; символіка; яблука; poetry; imagery; symbolics; apple; кафедра гуманітарних дисциплін