Ксантанова камедь – найпоширеніший загусник в косметичних продуктах - Косовець, Олександр Юрійович; Бойчук, Тетяна Михайлівна (My University, 2023)
Дослідженно властивості ксантанова камеді, яка є найпоширенішим загусником в косметичних продуктах

The properties of Xanthan gum, which is the most common thickener in cosmetic products, were investigated
Keywords: ксантанова камедь; xanthangum; загусник; thickener; косметичні продукти; cosmetic products; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів