Перспективи використання екстрактів рослинної сировини у виробництві вафельних виробів - Заріцька, Аліна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2014)
У результаті проведених досліджень встановлено, що додавання екстракту люцерни у технологію вафельних виробів є доцільним та ефективним, оскільки дозволяє розширити асортимент продукції функціонального призначення з відмінними показниками якості. Додавання екстракту люцерни в начинку для вафель дозволяє створити продукт з широким спектром біологічно активних речовин. As a result of the studies found that the addition of an extract of alfalfa in wafer technology products is appropriate and effective, as it allows to extend the range of products with different functional setting quality indicators. Adding alfalfa extract in the filling for wafer to create a product with a wide range of biologically active substances.
Keywords: люцерна; вафельна начинка; вафлі; кафедра експертизи харчових продуктів