Фалендиш, Наталія ОлексіївнаЗавистівська, Олена2013-02-182013-02-182012Фалендиш, Н. О. Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба / Н. О. Фалендиш, О. П. Завистівська // Актуальні задачі сучасних технологій: зб. тез доповідей на міжнарод. наук.-практ. конф. молодих учених та студ., 19-20 груд. 2012 р. – Тернопіль: НТНУ ім. І. Пулюя, 2012. – С. 291.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6373Робота присвячена дослідженню впливу суміші «Солодова нова» на перебіг біохімічних і мікробіологічних процесів в тісті, якість хліба та збереження ним свіжості. За результатами досліджень встановлено, що застосування суміші «Солодова нова» дозволяє поліпшити реологічні властивості тіста, підвищити ефективність технологічних операцій, а також подовжити термін зберігання виробів. The work is devoted to studying the influence mix “Solodova nova” in the course of biochemical and microbiological processes in the dough, bread quality and preservation of freshness. According to the research found that the use of a mixture“Solodova nova” of can improve the theological properties of dough, improve manufacturing operations and extend the shelf life of products.uk-UKсуміш «Солодова нова»газоутворювальна здатністьводопоглинальна здатністьреологічні властивостібіохімічні процесиmixture of "Solodova nova"gas-forming abilitywater-absorbing capacitytheological propertiesbiochemical processesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хлібаThesis