Розробка системи управління якістю у службі безпеки готельно-ресторанного господарства - Максименко, Дар'я Анатоліївна; Загуменна, Ганна Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2014)
Матеріали розглядають важливість розробки та впровадження системи управління якістю для ефективної роботи служби безпеки у готельно-ресторанному господарстві

The materials discuss the importance of developing and implementing a quality management system for the effective operation of the security service in the hotel-restaurant industry
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; система управління якістю; quality management system; служба безпеки; security service; готель; hotel; нормативні документи; regulatory documents; кваліфікація співробітників; staff qualification