Громадські об’єднання України : короткий курс лекцій - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2004)
Курс лекцій розроблено для студентів юридичного факультету. Курс лекцій дає докладну класифікацію громадських організацій в Україні, висвітлює їх основні права та обов‘язки, вивчає тенденції міжнародного співробітництва українських громадських організацій. Lectures designed for law students. Lectures give detailed classification of NGOs in Ukraine, covers their basic rights and duties, studying trends in international cooperation Ukrainian NGOs.
Keywords: громадські організації; громадські об‘єднання; громадянське суспільство; статут; права та обов‘язки; державні установи; міжнародні організації; NGOs; associations; civil society; status; rights and duties; government agencies and international organizations; кафедра гуманітарних дисциплін