Strashynskyi, IgorMarynin, AndriyRyshkanych, Roman2023-02-072023-02-072021Strashynskyi, I. Peculiarities of use of food fibers in the meat industry / I. Strashynskyi A. Marynin, R. Ryshkanych // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі (Реалії та перспективи м'ясопереробки) : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С.19–20https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38996Food fiber plays an important role in the modern world in the field of nutrition, as it has the ability to provide the human body with nutrients that have a positive effect on well-being and overall health.enкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівfood fiberscellulosediseasesPeculiarities of use of food fibers in the meat industryThesis