Савченко, Олександр АркадійовичГрек, Олена ВікторівнаОвсієнко, Кіра ВолодимирівнаТимчук, Алла ВікторівнаОнопрійчук, Олена ОлександрівнаОчколяс, Олена Миколаївна2023-05-102023-05-102021Патент 147379 UA, МПК (2021.01) A23C 1/00 A23C 21/00 Спосіб виробництва сироваткового сиру з харчовими волокнами / Савченко О. А., Грек О. В., Овсієнко К. В., Тимчук А. В., Онопрійчук О. О., Очколяс О. М. ; заявник Національний університет біоресурсів і природокористування України. – № u 2020 06512; заявл. 08.10.2020; опубл 05.05.2021, Бюл. № 18, 2021 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40614Спосіб виробництва сироваткового сиру з харчовими волокнами включає згущення, введення вершків, структуроутворення, додавання рослинних компонентів з харчовими волокнами, перемішування та охолодження, фасування, витримку продукту. Після згущення вводять вершки, а під час структуроутворення додають клітковину з насіння кунжуту. The method of production of whey cheese with dietary fibers includes thickening, introduction of cream, structure formation, addition of plant components with dietary fibers, mixing and cooling, packaging, aging of the product. After thickening, cream is introduced, and during structure formation, fiber from sesame seeds is added.otherсироватковий сирwhey cheeseхарчові волокнаdietary fiberформування структуриstructure formationклітковина з насіння кунжутуfiber from sesame seedsкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва сироваткового сиру з харчовими волокнами (Патент на корисну модель № 147379)Technical Report