Моделі інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості - Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2012)
В статті розглянуто моделі інноваційного розвитку підприємств. На основі проведеного аналізу визначено напрямки активізації інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості України.

The paper considers a model of innovation development of enterprises. Based on the analysis and the direction of activation of innovative development of food industry in Ukraine.
Keywords: інновації (харчова промисловість); innovation (food industry); інноваційна діяльність підприємства; innovative models of development; кафедра маркетингу