Особливості сушки цукру-піску - Штангеєв, Костянтин Остапович (My University, 2018)
Поверхню кристалу покриває плівка цукрового розчину. При висушуванні на її поверхні утворюється шкарлупа, яка перешкоджає випаровуванню вологи. The surface of the crystal is covered by a film of sugar solution. When dried, a shell is formed on its surface, which prevents moisture from evaporating.
Keywords: цукор-пісок; сушка; плівка цукрового розчину; sugar; drying; film of sugar solution