Кудирко, Петро СтепановичЛевандовський, Леонід ВікторовичОлійнічук, Сергій ТимофійовичКривчун, Олександр МиколайовичЧепурний, Валерій МиколайовичМихайлів, Андрій Петрович2013-06-272013-06-272005Пат. України №56635, МПК С 12 Р 7/06. Спосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту / П.С. Кудирко, Л.В.Левандовський С.Т.Олійнічук та ін.; заявл. 02.08.2002; опубл. 15.12.2005, Бюл. №12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8540Cпосіб відрізняється тим, що антисептик «Каморан» задають на стадії оцукрювання крохмалю в дозі 0,0005-0,0009 % до об’єму середовища періодично з інтервалом 2-3 години рівними дозами. The method differs in that the antiseptic «Kamoran» added in the stage saccharification starch in the dose of 0,0005-0,0009 % of the volume of the environment periodically at an interval of 2-3 hours equal doses.кислотоутворююча мікрофлораоцукрюванняударна доза антисептикаacid formation microorganismssaccharificationthe loading dose of antisepticСпосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту (Патент на винахід № 56635)