Методи визначення спиртів у біологічній сировині - Попова, Інна Вадимівна; Держак, Вікторія (My University, 2014)
Враховуючи те, що в торгівельній мережі постійно збільшується асортимент напоїв з різним вмістом алкоголю, виникає потреба в постійному контролі їх якісного складу для запобігання випадків отруєння населення. Те саме можна твердити про складові харчової сировини.
Keywords: спирт етиловий; спирт метиловий; кафедра харчової хімії