Ярчак, Катерина ДмитрівнаПодобій, Олена Валеріївна2025-01-162024Ярчак, К. Функціонально-технологічні властивості лютеїну як натурального барвника / К. Ярчак, О. Подобій // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали ІІ-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 157-158https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46491Було проведено аналіз та систематизацію наукових джерел для літератури з метою вивчення властивостей, джерел отримання та способів отримання подальшого використання у наукових розробках.We analysed and systematised scientific sources for literature in order to study the properties, sources and methods of obtaining for further use in scientific developments.ukпігментлютеїнчорнобривціантиоксидантиpigmentluteinmarigoldsantioxidantкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівФункціонально-технологічні властивості лютеїну як натурального барвникаThesishttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811