Чернюшок, Ольга АнатоліївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаКиричок, Л. М.Василів, Володимир Павлович2013-06-042013-06-042013Зміна працездатності білих щурів, що вживали сироватку молочну, оброблену електроіскровими розрядами / О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко, Л. М.Киричок, В. П. Василів // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : ІІI Міжнародна наук.-практ. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доп. – 2013. – С. 296.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8127Досліджено впливсироватки молочної, що підлягала дії електроіскровихрозрядів, на працездатність білих щурів.Працездатність вивчали за загальноприйнятою методикою в умовах статичних навантажень. Критерієм фізіологічної активності сироватки була зміна адаптогенних показників тварин щодо рівня їх працездатності.otherсироватка молочнаелектроіскрові розрядибілі щурипрацездатністьсыворотка молочнаяэлектроискровые разрядыбелые крысыработоспособностьmilk wheyelectrical spark dischargeswhite ratsworking capacityкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЗміна працездатності білих щурів, що вживали сироватку молочну, оброблену електроіскровими розрядамиThesis