Кравчук, Наталія МиколаївнаГрищенко, І. М.Шевченко, О. В.2014-03-172014-03-171998Кравчук, Н. М. Поліпшення якості овочевих страв / Н. М. Кравчук, І. М. Грищенко, О. В. Шевченко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обґрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наукових праць. – 1998. – № 2. – С. 52-55https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13146Дослідження використання соєвих продуктів для виробництва страв із овочів та кулінарних соусів. Research of use soya products for production dishes from vegetables and souses.uk-UKовочеві стрависоєві добавкисоуссуп-пюреvegetable dishessoy supplementssaucesoupкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуПоліпшення якості овочевих стравArticle