Поліпшення якості овочевих страв - Кравчук, Наталія Миколаївна; Грищенко, І. М.; Шевченко, О. В. (My University, 1998)
Дослідження використання соєвих продуктів для виробництва страв із овочів та кулінарних соусів. Research of use soya products for production dishes from vegetables and souses.
Keywords: овочеві страви; соєві добавки; соус; суп-пюре; vegetable dishes; soy supplements; sauce; soup; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу