Одержання біопалива - Красінько, Вікторія Олегівна (My University, 2012)
Наведено стадії переробки рослинної сировини на біоетанол. Розглянуто сировинну базу процесу, способи реалізації технології та перспективні технологічні схеми переробки рослинної сировини в етанол. Рекомендовано для студентів, які вивчають дисципліну "Основи екологічної біотехнології". Shows the stages of processing of vegetable raw materials for bioethanol. We consider the process of raw materials, methods of technology and advanced technological schemes of processing plant material into ethanol. Recommended for students of the discipline "Fundamentals of environmental biotechnology."
Keywords: біопаливо; біоетанол; biofuels; bioethanol; кафедра біотехнології і мікробіології