Кравчук, Надія МиколаївнаОлійник, Сергій Володимирович2017-12-282017-12-282017Кравчук, Н. М. Підвищення якості печива, збагаченого білковмісною сировиною рослинного походження / Н. М. Кравчук, С. В. Олійник // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : Збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : 2017. - С. 83-84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26474Визначення ряду показників якості вівсяного печива з білковими речовинами, в результаті аналізується зміна харчової та енергетичної цінності. Determination of a number of quality indicators of oatmeal cooked with protein substances, as a result, the analysis of changes in food and energy value.uk-UKметод Харрінгтонапоказники якостівівсяне печивоHarrington methodquality indicesoatmeal cookiesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПідвищення якості печива, збагаченого білковмісною сировиною рослинного походженняOther