Олефіренко, Анастасія Дмитрівна2022-10-142022-10-142022Олефіренко, А. Д. Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва хліба житньо-пшеничного для оператора ринку ТОВ «ІНТЕРАГРО РЖИЩІВ» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Дмитрівна Олефіренко ; наук. керівник Богдан Сергійович Пащенко. – Київ, 2022. – 148 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38269otherкафедра експертизи харчових продуктівхліб житньо-пшеничнийсистема управління якостіжиттєвий цикл продуктуSWOT-аналізпроцесний підхідструктурно-функціональні схемицикл IDEF0Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва хліба житньо-пшеничного для оператора ринку ТОВ «ІНТЕРАГРО РЖИЩІВ»Other