Бабанова, Олена ІгорівнаДоломакін, Юрій ЮрійовичБабанов, Ігор Геннадійович2024-05-162024-05-162022Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів / О. І. Бабанова, Ю. Ю. Доломакін, І. Г. Бабанов // Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 29–30 вересня 2022 р., м. Тернопіль. – С. 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43155ukковбасні виробитеплова обробкаенерговитратиsausage productsheat treatmentenergy costsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра готельно-ресторанної справиУдосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробівThesishttps://orcid.org/0000-0001-6906-158Xhttps://orcid.org/0000-0001-5279-9916