Сирохман, Іван ВасильовичБодак, Михайло ПетровичКовбаса, Володимир МиколайовичКияниця, Світлана Геннадіївна2013-03-212013-03-212008Пат. № 35054 Україна МПК3 A23G 3/00. Пряники заварні глазуровані / І. В. Сирохман, М. П. Бодак, В. М. Ковбаса, С. Г. Кияниця ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій, Львівська комерційна академія Укоопспілки. – № 200805301, заявл. 23.04.08 ; опубл. 26.08.08, Бюл. № 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6994Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру пряників заварних глазурованих. Пряники заварні глазуровані, що містять борошно пшеничне 1 ґатунку, цукор-пісок, соду харчову, вуглеамонійну сіль., які відрізняються тим, що в якості основних компонентів використовується борошно пшеничне 2 ґатунку, інвертний сироп, олія рослинна тверда, лецитин, молоко сухе знежирене, суха сироватка, цикорій розчинний, порошок суцвіть материнки. Utility model patent. A gingerbread recipe custard glazed. Spice-glazed custard containing wheat flour 1 grade, granulated sugar, baking soda, ammonium salt., Other than the fact that as the main components used wheat flour 2 grade, invert syrup, vegetable oil firm, lecithin, milk powder, whey powder, soluble chicory powder, oregano blossoms.uk-UKпряники заварніолія рослинна твердацикорій розчиннийпорошок суцвіть материнкиgingerbread custardvegetable oil firmsoluble chicoryinflorescences powder oreganoкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПряники заварні глазуровані (Деклараційний патент на корисну модель № 35054)Other